Al onze diensten

Sanne Kreijmborg
Website bouwen

Een website naar uw wensen

Wij bouwen een gehele website naar uw wensen op het WordPress CMS systeem. Mocht u in het bezit zijn van een ander CMS systeem of wilt u dat wij een website maken met als basis een andere CMS, dan kan dat ook. Laat het ons weten via het contactformulier of mail ons direct naar: info@mipa-made.nl

Nieuwsgierig naar wat voor websites wij al hebben gemaakt?

Webshop bouwen

E-commerce op z'n best

Mipa Made zijn experts op het gebied van e-commerce en kunnen uw webshop helpen groeien, maar ook bouwen. Wilt u beginnen met online verkopen van artikelen, dan zit u bij ons op de juiste plek. Wij bouwen maatwerk webshops en zorgen voor de professionele uitstraling waar een webshop aan moet voldoen. Wij geven tips en zorgen dat de juiste koppelingen worden gemaakt.

We doen nog veel meer!

“Mipa Made begrijpt wat we nodig hadden en hebben niet alleen de webshop in elkaar gezet, maar ons ook op de 1ste positie gekregen in Google”

Het Mipa Made service systeem

Mipa Made maakt gebruik van een eigen service systeem waar wij u aan toevoegen, zodra u een samenwerking met ons aangaat. Hier komen uw projecten te staan en met dit systeem kunnen we taken aanmaken en deadlines bepalen. Zo heeft u een overzicht van de werkzaamheden, tijden en openstaande punten. Hulp nodig? Maak een ticket aan op het service systeem en we helpen u direct.

Mipa Made Service Systeem