Een webshop laten maken door Mipa Made is de ideale stap om uw producten online te verkopen. Een online winkel dient altijd up-to-date te zijn en moet eenvoudig te gebruiken zijn. Wij gebruiken WooCommerce of Magento als systeem voor uw webshop, u kunt kiezen welk systeem.

Webshop systeem

Hieronder staan de twee e-commerce systemen beschreven. U kunt bij ons kiezen met welke u wilt gaan werken. Wij helpen u met het beheren van uw eigen webshop en leggen u uit wat alles doet.

[vc_cta h2=”” color=”primary” add_button=”bottom” btn_title=”Bekijk WooCommerce” btn_color=”primary” btn_align=”left” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-wordpress” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mipa-made.nl%2Fcases|||”]WooCommerce webshop

WooCommerce: Als u bekent bent met WordPress en dit content management systeem u bevalt, raden wij WooCommerce aan.

WooCommerce is speciaal gemaakt voor WordPress. U kunt dus een website + webshop laten maken of een webshop zelf. Er zijn veel verschillende sjablonen voor WooCommerce, meer dan Magento 2, dus heeft u een ruime keuze als begin.[/vc_cta]

[vc_cta h2=”” color=”primary” add_button=”bottom” btn_title=”Bekijk Magento” btn_color=”primary” btn_align=”left” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-credit-card” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mipa-made.nl%2Fcases|||” css=”.vc_custom_1510312502091{margin-bottom: 5px !important;}”]Magento Webshop

Magento 2: Magento 2 is een grote community die samen werkt om de leading e-commerce platform te maken. Magento 2 geeft meer mogelijkheden voor een webshop dan WooCommerce, maar WooCommerce komt steeds dichterbij.

Magento 2 heeft een duidelijk overzicht van uw bestellingen en producten en zijn ook eenvoudig toe te voegen of aan te passen.[/vc_cta]

Betaalsystemen

Bij een webwinkel horen natuurlijk ook betaalsystemen. De meest voorkomende betaalsystemen zijn: iDeal, Paypal, Afterpay en Bancontact.

Dit zijn maar een paar betaalmethodes die u kunt gebruiken. Wij kunnen deze betaalmethodes op uw webshop plaatsen. U kunt ook kiezen voor het gebruik van een payment provider, zoals: Buckaroo

Via Buckaroo betaal je maandelijks een kleine bijdrage per betaalmethode. Voor meer informatie over Buckaroo raden wij aan dit artikel te lezen.

[vc_single_image image=”4160″]
[vc_single_image image=”4154″]
[vc_single_image image=”4155″]
[vc_single_image image=”4158″]

Verzendmethodes

Elke online store moet zijn pakketjes kunnen verzenden en maakt u gebruik van een transporteur. Denk bijvoorbeeld aan: PostNL, DPD, DHL etc.

Wij kunnen uw webshop koppelen aan PostNL. U kunt dan via uw webshop systeem een zending aanmaken en het label printen. Wij raden aan om een speciale labelprinter aan te schaffen om het proces te versnellen.

Sendcloud

Sendcloud

U kunt ook kiezen voor Sendcloud. Weet jij al hoe je alle voordelen van SendCloud succesvol inzet voor je webshop? In 5 eenvoudige stappen kun je gemakkelijk zelf aan de slag gaan met het printen van verzendlabels en het verzenden van PostNL, DHL, Same Day Delivery & UPS pakketten.

Klik hier voor meer informatie.