06 1658 6179
Speciaal voor u!

Webshop laten maken

Een webshop laten maken door Mipa Made is de ideale stap om uw producten online te verkopen. Een online winkel dient altijd up-to-date te zijn en moet eenvoudig te gebruiken zijn. Wij gebruiken WooCommerce of Magento als systeem voor uw webshop, u kunt kiezen welk systeem.

Webshop systeem

Hieronder staan de twee e-commerce systemen beschreven. U kunt bij ons kiezen met welke u wilt gaan werken. Wij helpen u met het beheren van uw eigen webshop en leggen u uit wat alles doet.

WooCommerce webshop

WooCommerce: Als u bekent bent met WordPress en dit content management systeem u bevalt, raden wij WooCommerce aan.

WooCommerce is speciaal gemaakt voor WordPress. U kunt dus een website + webshop laten maken of een webshop zelf. Er zijn veel verschillende sjablonen voor WooCommerce, meer dan Magento 2, dus heeft u een ruime keuze als begin.

Magento Webshop

Magento 2: Magento 2 is een grote community die samen werkt om de leading e-commerce platform te maken. Magento 2 geeft meer mogelijkheden voor een webshop dan WooCommerce, maar WooCommerce komt steeds dichterbij.

Magento 2 heeft een duidelijk overzicht van uw bestellingen en producten en zijn ook eenvoudig toe te voegen of aan te passen.

Betaalsystemen

Bij een webwinkel horen natuurlijk ook betaalsystemen. De meest voorkomende betaalsystemen zijn: iDeal, Paypal, Afterpay en Bancontact.

Dit zijn maar een paar betaalmethodes die u kunt gebruiken. Wij kunnen deze betaalmethodes op uw webshop plaatsen. U kunt ook kiezen voor het gebruik van een payment provider, zoals: Buckaroo

Via Buckaroo betaal je maandelijks een kleine bijdrage per betaalmethode. Voor meer informatie over Buckaroo raden wij aan dit artikel te lezen.

Verzendmethodes

Elke online store moet zijn pakketjes kunnen verzenden en maakt u gebruik van een transporteur. Denk bijvoorbeeld aan: PostNL, DPD, DHL etc.

Wij kunnen uw webshop koppelen aan PostNL. U kunt dan via uw webshop systeem een zending aanmaken en het label printen. Wij raden aan om een speciale labelprinter aan te schaffen om het proces te versnellen.

Sendcloud

Sendcloud

U kunt ook kiezen voor Sendcloud. Weet jij al hoe je alle voordelen van SendCloud succesvol inzet voor je webshop? In 5 eenvoudige stappen kun je gemakkelijk zelf aan de slag gaan met het printen van verzendlabels en het verzenden van PostNL, DHL, Same Day Delivery & UPS pakketten.

Klik hier voor meer informatie.